#Unelmaduuni

S-kokeilukeittiön reipas tiimi täydentyi yhdellä kokeneimman konkarimme jäädessä eläkkeelle.

Tervehdys lukijat,

Olen Anne ja aloitin työskentelyn kokeilukeittiöllä vuodenvaihteessa. Toimin aiemmin reilut kymmenen vuotta kotitalousopettajana peruskoulussa. Omaan pirteän pohjoiskarjalaisen asenteen ja minut saattaa löytää kokkauskursseilta iltaisin ja viikonloppuisin.

Suhtaudun ruokaan ilolla ja intohimolla. Ruoka ei ole koskaan vain vatsantäytettä, myös makujen tulee olla kohdallaan. Hyvä ruoka syntyy laadukkaista, tuoreista raaka-aineista sekä puhtaista ja aidoista mauista. Inspiroidun sesongin kasviksista, eri kulttuurien makumaailmoista ja kauniista ruokakuvista. Rakkaimmat muistot rakentuvat vahvasti makuelämysten ympärille. Jemmaan herkkuhetkiin mökiltä poimittuja metsämansikoita ja juuri uunista tulleita karjalanpiirakoita ei voita mikään.

Teemme S-kokeilukeittiöllä töitä sen eteen, että kauppojen hyllyistä löytyy mahdollisimman hyviä tuotteita, joista on helppo valmistaa maukasta ruokaa. Olen innolla hypännyt mukaan S-kokeilukeittiön ja aistinvaraisen arvioinnin maailmaan. Työ kokeilukeittiöllä on vaihtelevaa, vauhdikasta ja siellä vallitsee hyvä, ammattitaitoinen ja iloinen yhteishenki. Työskentely osaavassa asiantuntijatiimissä ruoan ja tuotelaadun näköalapaikalla on kaiken kaikkiaan unelmaduuni!

Henriikka ja Anni ovat antaneet S-kokeilukeittiön blogissa vinkkejä maun ehdoilla. Kannan myös korteni kekoon ja liityn mukaan Maun ehdoilla blogimaailmaan. Tulemme jatkossakin antamaan ajankohtaisia ruokavinkkejä sekä valottamaan kokeilukeittiön ja aistinvaraisen arvioinnin saloja. Löydät meidät myös Instagramista @skokeilukeittio!

Anne_MG_9564

Ps. Vinkit vappumunkkien paistoon löydät täältä!

Vapputerveisin,

Anne

Leave a Reply